Insignia sai Aasta Auto tiitli, just nagu Euroopa ülejäänud autoajakirjanikke esindava žüriigi hinnangul hiljuti selgus. Corvette ZR1 pärjati aga aasta parima sportauto tiitliga.

Top Gear Magazine’i seltskond pidas Insigniat heaks nii kena disaini poolest, mistõttu paistab auto kena iga nurga alt. Kui kiideti selle omas klassis eesrindlikku tehnoloogiat, n. liiklusmärke ära tundvat kaamerat auto ninas ning adaptiivseid esilaternaid, mil on suisa 9 erinevat režiimi jne.

ZR1 arendab 638hj ning sõidab peaaegu 330 km/h. TG Magazine’i ajakirjanikud pidasid seda seniste Corvette’ide seas suurimaks hüppeks kaasaegsuse ning tehnoloogia viimase sõna suunas. Ning kõvasti kiideti ka ZR1 sõidumugavust, mille taga on General Motorsi Magnetic Selective Ride Control.

Kui Top Gear telesaade on maailma vaadatumaid (ja enim allalaaditavaid) telesaateid üldse, siis TopGear Magazine on samuti endasuguste hulgas suurim. Selle tiraaž Suurbritannias jääb 200 000 kanti, üle terve maailma ilmub aga igakuiselt veel 21 riigis kokku miljoni ajakirjaeksemplari ringis. TopGear.com saab aga 14 miljonit klikki kuus, nii et tegu on tõelise superstaaride kobaraga autoajakirjanduse maastikul.