Neljas oli VW Polo, mis tugevdas Volkswageni positsiooni üleüldise liidrina veelgi ning mis jättis videotestiski juba päris sümpaatse kavalpea mulje:

Viiendale kohale on tõusnud Ford Focus, mida läks mulluse sama perioodiga võrreldes kaubaks tervelt 26,3 % rohkem. Miks? Eks ikka seetõttu, et vahepeal on turule tulnud täiesti uus Ford Focus, mille universaalkerega variant Lahemaa metsades kurja hunti mängimas käis. Vaata videst!

Kuuendaks jäi Renault Clio, seitsmendaks aga Opel Astra, mida läks kaubaks vaid 2,4 % enam. Vaata videost, kuidas Astra Eestimaa eriti raskes talves hakkama saab!

Kaheksandale kohale platseerunud VW Passat tegi läbi kõige suurema hüppe, näidates tervelt 48,3-protsendilist müügikasvu. Ka selles on süüdi tõik, et Passat on nüüd uus ja eelkäijast hoopis šikim, soliidsem ning konkurentidest hoopis rahulikum ja alalhoidlikuma, mitte nii närvilise, ainult ületrumpamisele orienteeritud olekuga. Vaata videost, kuidas uus Passat universaalina mõjub!

Teine Renault Euroopa automüügi edetabelis on Megane, mis langes 9. kohale ning mida läks mulluse sama perioodiga võrreldes kaubaks nirumalt.

Kus on aga Peugeot'd? Väikese 207 asemel leiame 10. positsioonilt hoopiski Nissan Qashqai, mis pole sugugi väike pereauto ega sedaan, vaid hoopiski linnamaastur ning ka ainus Jaapani ning ainus mitte-Euroopa mudel siin. Vaata videost, kuidas suhtuvad uue, võsavillemliku silmavaatega Qashqaisse Raplamaa metsaelanikud!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!