Tänavusel, järjekorras juba kaheksandal heategevuslikul oksjonil oli pakkumisel 37 kunstiteost. Kõige kallimalt müüdi oksjonil Maurice Utrillo ”Montmartre’i motiiv”, töö alghinnaks oli 690 000 krooni ja ostuhinnaks 700 000 krooni, kirjutatakse pressiteates.

Sellel aastal annetas oksjonitööde hulka Eesti Autospordiliidu president Toomas Sildmäe oma isiklikust kunstikogust graafikakunsti rariteedi Viiralti ”Tamm”, mille müügist saadud tulu läheb kogu mahus hukunud sportlaste laste toetuseks. Teose müügihionnaks kujunes oksjonil 85 000 krooni.

Oksjoni tuludest toetab ESÜ varalahkunud tippsportlaste lapsi (Lauri Ausi, Valter Külveti, Lembit Olli ja Küllo Kõivu lapsed). ESÜ juhatuse otsusega makstakse oksjoni tuludest igale lapsele tänavu 40 000 krooni.

Oksjoni aukülaline oli tänavu legendaarne autosporditäht, seitsmekordne Le Mans 24-tunni sõidu võitja ja neljakordne Sebring 12-tunni sõidu võitja, Tom Kristensen Taanist. Lisaks osalesid oksjonil külalistena ka Läti Olümpiasportlaste Ühenduse president Melbourne`56 olümpiavõitja odaviskes proua Inese Jaunzeme ja legendaarne hokistaar, Läti koondise ja NHL erinevate tippklubide väravavaht Arturs Irbe.

Tom Kristensen kes osaleb Audi roolis ka Saksamaa DTM-sarjas on 2008. aasta eesmärgid sidunud nii DTM sarja kui Le Mans 24-tunni võidusõiduga.” Lähen Le Masis püüdma võidukarikat”, kinnitas Kristensen. See oleks Tom Kristensenile ühtlasi juba kaheksas esikoht sellelt, maailma kõige raskemaks võidukihutamiseks peetavalt, võistluselt.