Cadillac Limo One on USA presidendi ametiauto, mille seinad on kümme sentimeetrit paksud ja granaadiplahvatus ei tekitaks sellele isegi tõsisemat kahju,

Eritellimusel valmistatud presidendi 6,5 meetrit pikk soomusauto kaalub seitse tonni, ja vähemalt kaalukuselt jätab Venemaa presidendi "soomuki" Pullman Guard Mercedes kaugele maha. Putini auto kaalub nimelt vaid 4,3 tonni, tõsi, lähemal ajal peaks Putin saama enda alla uue, seekord Venemaal valmistatud ZIL-soomuslimusiini ja selle kaal pole veel teada.

Oma kogukuse järgi on Obama ametiauto saanud ka nime The Beast (ehk Elukas), tema kümme sentimeetrit paks soomuskere on valmistatud eriterasest, alumiiniumist, titaaniist ja keraamikast. Ka aknad, mida pole võimalik avada, on 10 sentimeetrit paksud, plahvatustele aitab vastu pidada ka põhja alla kinnitatud kevlar-kunstkiudplaat.

Ka turvatestid, mida autot välja töötades tehti olid erakordsed - autot on tulistatud kõikvõimalikest relvadest, proovitud ka vastupidamist granaatidele - lausa viiele korraga.

Auto on pidevalt raadio- ja videoühenduses temale kolonnis järgneva juhtimiskeskusega, ja sealt kaudu otseühenduses ka orbiidil tiirleva sõjaväesatelliidiga, ja autost saab president anda ka kõiki vajalikke käsklusi. Presidendi autokolonnis võib olla isegi 45 autot.

Cadillac on olnud USA presidentide autodega varustaja juba alates pidustustest, mida peeti Esimese maailmasõja lõpu puhul. Ja suured on nad peaaegu alati olnud - 1940. aastate autod said lausa nimed ristluslaevade järgi - Queen Mary ja Queen Elizabeth.

Praegune ametiauto The Beast on olnud kasutusel alates Obama ametisseastumisest 20. jaanuaril 2009. Alates eelmisest aastast on Obama kasutuses ka Prevosti valmistatud auto Ground Force One.