Sellised videod on tavaliselt filmitud vidinaga, millel nimeks autokaamera – sellisega, nagu siinses ülevaates üles astuvad Prestigio RoadRunner 300 ja RoadRunner 520GPS, kirjutab Digitest.ee.

Säärased kaamerad seatakse iminapaga auto tuuleklaasi siseküljele ning nõnda nad seal siis vaikselt filmivad, nii et ükski autosõidu ajal sinu vaateväljas olev sündmus salvestamata ei jääks.

Näiteks filmiti nõnda üles kuulus video Venemaal 2013. aasta alguses alla sadanud meteoriidist. Eriti kasulikuks võivad need kaamerad osutuda aga mitte meteoriitide ja võõraste autode kokkupõrgete puhul, vaid siis, kui sulle endale keegi otsa sõitma peaks.

Siis ei ole vaja politseiga vaielda, et kes kustpoolt tuli ja kui kiiresti sõitis. Piisab ainult videopilt ette näidata ning kõik on selge.

Hea hinna ja kvaliteedi suhtega tahvelarvutite poolest tuntust kogunud Prestigio valikus on sel kevadel ka sellised autokaamerad. Neid on seal päris palju, selles ülevaates vaatleme me aga lähemalt kahte.

Üks on soodsam – kõigest 79 eurot maksev Road Runner 300. Teine pea poole kallim, 149 eurot maksev Road Runner 520GPS. Ülevaate lõpuks peaks sul olema selge arusaam, miks ja kas tasub 520GPSi eest maksta 70€ rohkem.