Tesla sõnul saab viie minutilise laadimise jooksul auto aku piisavalt laetud, et läbida 120 kilomeetrit. Lisaks sellele tuuakse autodesse spetsiaalne lahendus, mis eelsoojendab akut, kui juht sõidab laadimiskohta. Nii saab kiirlaadimine alata kiiremini, kuna aku on laadimiseks sobiva temperatuuriga. Tesla hinnangul vähendab see laadimisaega veerandi võrra.

Esimene V3 tüüpi kiirlaadija avati üleeile Californias, kuid juba selle aasta aprillis lubas Tesla Ameerikas veel uut tüüpi laadijaid avada. Euroopasse ja Aasiasse jõuavad uut tüüpi kiirlaadijad selle aasta neljandas kvartalis. Lisaks V3 laadijatele lubas elektriautofirma, et tõstab ka praeguse, V2 tüüpi laadijate võimsust 120 kW pealt 145 kW peale. See peaks Tesla sõnul toimuma järgmise paari nädala jooksul.

Uued kiirlaadijad toimivad vaid Tesla Model 3 masinatel, Model S ja Model X-i puhul on võimsus ka uue laadija puhul 120 kW juures piiratud. Ettevõte lubas tulevatel kuudel ka vanemate mudelite laadimiskiirust tõsta, kuid ei täpsustanud kui palju.

Tesla Supercharger-kiirlaadijate võrgustik loodi 2012. aasta septembris, praeguseks on üle maailma avatud 1441 laadimispunkti, milles on kokku 12 888 laadijat.