Mälestusmärgi avamisele oodatakse kõiki neid, kes Michael Parki mälestust kalliks peavad. Kohal on ka paljud rallimaailma tähed, kes ka õhtusel heategevusüritusel kardirooli istuvad.

Heategevusliku kardivõistluse “Star Track — rallitähed kardirajal” piletite müügist laekuv raha annetatakse Richard Burnsi heategevusfondi Michael Parki alafondi — tulevikus hakatakse alafondist toetama erinevaid projekte Eestis, Suurbritannias ja mujal.

Õhtusele üritusele tulijaile on korraldajail palve võtta kaasa pasunad, viled, trummid jms! “Kõigil, kes tuleku üle veel mõtlevad — kindlasti palun tulla! Ajame Saku Suurhalli puupüsti täis! Michaelil oleks selle üle hea meel ning kes teab, võib-olla on need just esimesed sammud ralli MM-i Eesti etapi poole?” ütles Valmar Viisel ürituse korralduspoolelt.

Korraldajate poolt on mälestusmärgi avamisele tulijaile palve, et autod pargitaks TOPi juurde jäävasse parklasse. Põhireegel on: parkige vastavalt liikluseeskirjadele ja parkimist korraldavate inimeste juhistele. Tulge aegsasti enne kella kolme kohale ja võtke küünlad ning lilled kaasa.

20. juuni üritustest lubanud osa võtta

Markko Märtin
Margus Murakas
Chris Atkinson
Toni Gardemeister
Marcus Grönholm
Mark Higgins
Mikko Hirvonen
Sebastien Loeb
Henrik Lundgaard
Colin McRae
Kris Meeke
Tommi Mäkinen
Harri Rovanperä
Petter Solberg
Guy Wilks
Matthew Wilson
Daniel Elena
Jarmo Lehtinen
Phil Mills
Luis Moya
Timo Rautiainen
Robert Reid
David Senior
David Lapworth
Christian Loriaux
Malcolm Wilson