Ettevõte tegutseb täna rohkem kui 20 riigis, aga keskendub Euroopale ja Aafrikale. Taxify alustas tänavu tegevust ka mitmetes Austraalia ja Mehhiko linnades.

“Taxify on üsna erandlik, olles ainuke Euroopa ettevõtte, kes konkureerib globaalselt sõidujagamise valdkonnas suurte tegijatega USAst ja Aasiast. Lisaks oleme näidanud, et kapitalimahukas valdkonnas, kus miljardikahjumid ei ole haruldased, on võimalik ka efektiivselt toimetada.

Meie tugevused on olnud kohaliku turu mõistmine ja tark ressursikasutus. Viimase poole aasta jooksul on Taxify kasutajate arv üle maailma kahekordistunud,” ütles Taxify tegevjuht ja kaasasutaja Markus Villig.

Möödunud poole aasta jooksul laienes Taxify nii Lääne-Euroopas (Pariis, Lissabon, Lyon) kui ka Ida-Euroopas (Krakow, Kosice). Ettevõte plaanib jätkuvalt teenuse avada Londonis ja on esitanud seal transpordiametile vastava litsentsitaotluse.

Viis miljonit Taxify klientidest on pärit Aafrika riikidest nagu Lõuna-Aafrika Vabariik, Nigeeria ja Keenia.

Märtsikuus teatas ettevõte, et Ida-Aafrika riikides Ugandas ja Keenias saavad kliendid nüüd tellida mootorratta, Tansaanias aga tuk-tuki. Keenia pealinnas Nairobis avas Taxify äsja uue teenuse nimega Taxify Go, mis pakub tellimiseks ökonoomseid väikeautosid ja seega soodsamat hinda.

Taxify kontorites töötab üle maailma 500 inimest, neist ligikaudu pooled Tallinnas asuvas peakontoris. Töötajate seas on nii tarkvaraarendajaid, andmeteadlasi, autojuhtide koolitusele ja haldamisele keskendunud operatiivtöötajaid kui ka klienditoe spetsialiste.