29., 30. septembril ja 1. oktoobril toimuval näitusel osaleb tänavu rekordarv autofirmasid — 16. Neist 12 näitavad sõiduautosid ja neli veoautosid. Messipaviljonides on esindatud 25 automarki umbes 70 erineva automudeliga.

Kokku on messil eksponente 60. Lisaks autodele on välja pandud ka mootorrattad, autotarvikud, autohooldus- ja ekspluatatsioonivahendid jms.

Motoshow’l toimub kolm autode Eesti esmaesitlust. Tutvustatakse uut Volkswagen Sharani, uuenenud Toyota Avensist ja Renault Scenic RX4. Põnevaid eksponaate on hulgaliselt — näiteks sportauto Lotus Elise, mootorratas Buell, maailma kiireim sedaan Opel Lotus, vormeli- ja rallisimulaator jpm.

Eestis müügil olevate mingi kindla tüübi sõidukite võrdlemiseks korraldatakse messikeskuse juures ka presentatsioone. Uudistamiseks on reedel väljas kaubikud, laupäeval maasturid ja pühapäeval mahtuniversaalid. Meeleolukas esitlusprogramm algab igal messipäeval kell 14.00.

Esmakordselt Eestis toimub messil ka missivalimine, Miss Motoshow 2000 valimine toimub reede õhtul ööklubis Atlantis. Messipäevadel osalevad missikandidaadid autode esitlustel. Messikülastajate lemmik selgub Motoshow viimasel päeval kell 15.00 messikeskuses.