Nooruke Albuquerque alustas kardisõiduga tegelemist juba 8-aastaselt ning kuulub Red Bulli juunioride meeskonnas juba teist hooaega. Eelmisel hooajal võitis ta kaks mainekat tiitlit — Formel Renault 2.0 NEC ja Eurocup.

Vormel 1-ga pannakse Linnaringi võistlusel joonele üks võimsamaid ning kallimaid tänavaautosid, 520 hobujõudu arendav Lamborghini Gallardo, mille roolis eelmisel hooajal samuti Formel Renault 2.0 Eurocup sarjas võistelnud Sten Pentus. Võimekate tavaautode võrdlusmomendi lisab 220-hobujõulise Volkswagen Golf GTI Edition 10 roolis mitmekordne Eesti ja Baltikumi meister autode ringrajasõidus, Paavo Rebane.

Linnaringi korraldaja Keijo Kaasik ootab põnevusega F1 Eestisse saabumist. “Esimest korda on kõigil võimalik oma silmaga näha maailma autospordi absoluutset tipptaset ja seda nii masina kui piloodi osas. Red Bull-i poolt väljavalitute hulka kuulumine on autospordimaailmas juba kindel kvaliteedimärk,” ütles Kaasik.

Volkswagen Linnaring toimub 9.-10. juunini Tallinnas Lasnamäe kanali alguses. Võistlus on nii Eesti, Soome kui Põhja-Euroopa Meistrivõistluste teiseks etapiks, kuhu tulevad kokku Põhja-Euroopa kiireimad vormelid ja ringrajaautod.