Tallinna-Tartu maantee 90.-92,5. kilomeetril Mäo ja Põhjaka vahelisel lõigul tehakse reedel teekatte freesimistöid. Kella 15-20 on töödes vaheaeg. Freesimistööd jätkuvad pärast kella 20. Kiiruspiirang on töötsoonis freesimise ajal kuni 30 km/h ja tööde vaheajal kuni 50 km/h, teatab maanteeinfokeskus.

Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 144.-149. kilomeetril Uulu-Tahkuranna vahelisel lõigul tehakse reedest kuni 28. juunini asfalteerimistöid. Kehtib kiiruspiirang 70 km/h ning töötsoonis 30 km/h. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Lääne maakonnas Valgevälja teel tehakse kuni 3. kilomeetrini sademeteta ilma korral pindamistöid. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib kuni 25. juunini.

Seoses rahvusvaheliste autode ja mootorrataste ringrajasõiduvõistlustega ja neile eelnevate treeningsõitudega Pärnumaal Audru vallas asuval ringrajal EST-RING on liikluseks suletud Nurme — Vana-Pärnu maantee 6,5.-8,5. kilomeetrini pühapäeva, 23. juuni kella 22ni. Reedel kella 18-18.30 võib seoses võistlusmasinate paraadiga esineda Pärnu linnas paraadi marsruudil ajutisi liiklustakistusi.

Neljapäevast on suurendatud lubatud piirkiirust 100 kilomeetrini tunnis Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Luhamaa maantee 8,6kilomeetrisel Ardu-Võõbu lõigul ning kolmekilomeetrisel Paia ristmiku ja Kiima vahelisel lõigul.

Veel teatab maanteeinfokeskus, et laupäeval kella 7.30 kuni orienteeruvalt kella 19.30ni on seoses Kalevi suursõiduga Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrada sõidukitele ja jalakäijatele suletud.