Laupäeval 15. septembril kell 10.00 avanevad Saku Suurhalli uksed, kuhu kogunevad harrastusautode ja -mootorrataste entusiastid Rootsist, Soomest, Lätist ja Eestist. Teiste seas on kohal oma autodega Euroopas palju auhindu võitnud Lukas Koos (Rootsi), Harri Saari (Soome) ja Eero Lotta (Eesti). Harri Saari auto Dodge Challenger valiti eelmise aasta HTG CustomShow 2011 näitusel rahva lemmikuks.

Saku Suurhalli taga parklas teevad show’d Eesti driftikuningad SmokeHunters ja mootorratastel näitavad hulljulgeid trikke Biker24 Stunt-Team liikmed. Laupäeval toimub väljas ka ECCTuning SPL võistluse finaal, kus osalejad püüavad saavutada kõlaritega autos võimalikult suurt helirõhku. Autode helisüsteemil on võimsust rohkem kui nii mõnelgi kontserdil. Soomest ja Eestist tulevad kohale autosimulaatorid, kus saab proovida enda rallioskusi.

Lisaks autodele lahutab külastajate meelt laupäeval peaesineja Kristjan Kasearu & The THEFT, pühapäeval esineb kõigi rõõmuks Mari-Liis Aasmäe tantsutüdrukutega Brilliance.

HTG CustomShow on autotehnika entusiastide poolt korraldatav autonäitus, mis on toimunud eelmisel kolmel aastal Tartus. Aastatel 2010 ja 2011 toimus üritus koos Motoshow-ga. Rohkem infot leiab kodulehelt www.htg.ee.