Autonäituseks kerkib Saku Suurhalli piirkonda koos Hollandist tarnitavate ajutiste hiigelhallidega Baltikumi suurim messikeskus, mis oma enam kui 20 000 m2 põrandapinnaga annab võimaluse korraldada Eesti kõigi aegade suurim siseüritus.

AMTELi juhatuse liikme ja Amserv Grupi nõukogu esimees Raivo Aavisto sõnul on autonäitus automüüjate ning –tootjate jaoks väga oluline turundusväljund ning seetõttu otsustati suurürituseks üles ehitada täiesti uus messikeskus.

„Kevadine üritus paneb aluse uuele traditsioonile, mille kohaselt suur autonäitus hakkab Tallinnas toimuma kord kolme aasta tagant, andes vahepealsetel aastatel teatepulga üle Riiale ning Vilniusele. Ühelt poolt on autotootjate jaoks Balti riigid üks suur turg ning meie tegevusi vaadatakse peakorterites kõigi kolme riigi kohta koos, teistpidi muutub just kolmeaastase tsükli jooksul enamiku tootjate mudelivalik ning seega on võimalik pakkuda külastajatele igal näitusel rohkesti täiesti uusi ning põnevaid mudeleid,” rääkis Raivo Aavisto.

AMTEL on valinud autonäituse „Tallinn Motorshow 2008” tegevkorraldajaks Orangetime Expo OÜ, kelle juhatuse liige Hardi Kinnas ütles, et autonäitusele on tulemas peaaegu kõik Eestis müügil olevad automargid. „Lisaks esinduslikule traditsiooniliste automarkide väljapanekule on tulemas ka mõned täiesti uued üllatajad”, lubas Kinnas.