Julgen väita, et seni ilmunud LP auto-eridest meenutab käesolev kõige rohkem üht korralikku rokklaulu.

Esiteks on see suviselt lühike. Ja õige rokklaul on lühike, üle kahe ja poole minuti on juba selge ajaraiskamine. Teiseks on meil suhteliselt korralikult rokkivad peategelased (kuigi soovitan verbi „rokkima” mitte kasutada, sest juba kümme aastat tagasi rokkisid kodumaises meedias väga ebarokilikud asjad ja inimesed). Autoajakirjanik Raivo Murde tutvustab Ford Mustangit, millega ta aasta kõige valgematel öödel ringi sõitis. Ja nii normaalne ilm oli, et isegi katuse sai alla lasta!

Robert Linna ansamblist Elephants From Neptune räägib aga oma igapäevaautost. Neile, kes nuputada tahavad, olgu öeldud, et see on maailma läbi aegade enim toodetud sõiduauto (tõsi, eri aastakäigud näevad üksteisest väga erinevad välja). Ununes küll küsida, missuguse sõidukiga EFN eelmisel nädalal oma karjääri suurimal ja olulisimal kontserdil Lätis Foo Fightersit soojendamas käis, aga see-eest on Roberti intervjuus terve hulk soovitusi, millist muusikat autos kuulata võiks.

Lõpetuseks üks järeleproovimata nipp puhuks, kui auto juhtub peatselt saabuvas kodumaises leitsakus seistes üle kuumenema. Jaapanlased pidavat seda kasutama auto kiireks mahajahutamiseks. Lased ühel auto poolel akna alla (näiteks juhi poolel), avad ja sulged kõrvalistuja ust rahulikult viis korda järjest. Tänu eri temperatuuriga õhuvoolude manuaalsele liigutamisele pidavat tulemuseks olema talutavalt jahe salong, mitte veerev saun.

Ohutut liiklemist!