Yugo pidas tootmisest nõukogulikud 30 aastat. Selle aja jooksul valmistati 800 000 eksemplari. Yugo debüteeris 1978. a. Tootmise tippaasta oli 1989, mil valmistati 220 000 sõidukikest.

Põneval kombel teatas Zastava ka, et ei kavatse Yugo jaoks ehitatud tootmistehnoloogiat ja –liine prügikasti visata ega ka muuseumiriiuleile asetada. See kõik kavatsetakse maha müüa, kuna huvitaval kombel leidub juba ettevõtteid, kes Yugo valmistamiseks vajaliku varustuse ostmisest huvitatud!

Yugo on oma eluaja jooksul tootnud sadade tuhandete inimeste jaoks tohutult rõõmu, pakkudes askeetlikku personaalset transporti. Sama palju on selle kallal aga ka aasitud. Yugo figureerib kõigis maailma koledaimate autode edetabelites. Ning kui mõni uus mudel kellelgi eriti halvasti õnnestub, on sageli paslik solvata selle autorit, öeldes, et parema meelega ostetaks juba Yugo!

Yugo tehas ise läbib nüüd kerge uuenduskuuri ning seal hakatakse tootma 200 000 autot — Fiati — aastas. Zastava ja Fiat on juba ammu koostööd teinud ning esimese mudeli meenutavad paljuski teise vanu ajaloolisi autosid.