Tegemist on Michael Parki ja Markko Märtini sõiduriietega, milles mehed on võitnud nii mõnegi MM-etapi. Neid riideid on valmistatud ainult kolm komplekti, teatab Eesti Autospordi Liit.

Malcolm Wilson selgitas, et tavaliselt valmistatakse igale meeskonnaliikmele üheks hooajaks eritellimusel kolm sõidukostüümi ning pärast hooaega tuleb need tiimile tagastada. Siiski, ühe kombinesooni lubavad nad tavaliselt sõitjatel endale jätta.

Seni on olnud üldine arvamus, et tehasemeeskondada liikmetel on palju sõiduriideid ning ei ole mõistetud, miks nad pole kuigi varmad oma reliikviaid fännidele ära kinkima. Taolise kostüümi hind on Sparco riiete maaletooja sõnul alates 15 tuhandest kroonist ülespoole, oksjonile pandavad kombinesoonid on aga valmistatud eritellimusel ning järelikult kallimad.

Oksonil osalemiseks tuleb soovijatel ennast Saku Suurhallis eelnevalt kuni kella 18.25ni vastavalt õhtujuhtide näpunäidetele registreerida. Kaasas peab olema isikut tõendav dokument ja sularaha. Sõidukombinesoonid pannakse oksjonile ühtse komplektina. Saadud raha läheb nagu piletirahast saadud tulugi Michael Parki fondi.