Mõni päev tagasi tehtud sotsiaalmeediapostituses seisab Woz lootusrikkalt Chevrolet Bolt elektriauto kõrval, kommenteerides, pöial püsti: “Ma loodan peagi autod ära vahetada!” Allpool kommentaarides kinnitab ta, et Bolti mahuvad mõnusalt nii tema kui ta abikaasa, kaks väikest koera ja kaks Segway-ratast. Seega ei ole Model S-ist loobumine kuigi suur katastroof.

Bolt ei tule Wozi majapidamisse seega mitte Tesla Model S-i kõrvale vaid uueks (öko)autoks – elekter jääb ju ikka ning ka sõidumugavuses ei tule suurt allahindlust, usub tulevane õnnelik omanik. Seda eelkõige seepärast – nagu ta Facebookis ühele küsijale humoorikalt vastab – et Tesla ei suuda tänaseni leida õiget kohta päikeseprillide hoidikule…

Tõsisemalt rääkides põhjendab Woz oma otsust Tesla Model 3 küsitava kvaliteediga: “Kui nägin Model 3-e seestpoolt ja vaatasin, milliseid kasutajaliideseid nad pakuvad, kahtlen, kas neil oleks argumenti, millega mulle see auto maha müüa…”

Et aga Apple’i ühel võtmefiguuril oli autovahetus nagunii plaanis ning tingimuseks oli, et uus auto peab sarnaselt Model S-ile olema elektriajamiga, langes valik tuttuuele Chevy Boltile, mis loodetavasti tänavu siiski tootmisse jõuab: “See auto on otsast lõpuni hästi läbi mõeldud. Ma olen ennegi öelnud, et (Toyota) Prius on olnud mu elu kõige mugavam auto – sõitsin sellega 10 aastat,” kirjutab Woz.
Loe edasi siit