Esimese põlvkonna Volvo XC60 on turul oldud üheksa aasta jooksul saanud Euroopas keskmises suuruses preemium-linnamaasturite seas absoluutseks müügihitiks – miljon on number, mis kõneleb enda eest. Praegu moodustab keskklassi noobelmaastur umbes 30 protsenti Volvo ülemaailmsest kogumüügist.

“Meil on tugev tehnika viimast sõna pakkuvate stiilsete ja dünaamiliste linnamaasturite loomise traditsioon. Uus XC60 ei saa selles osas erandiks. See auto on aktiivse elustiili viljelemiseks täiuslik ning see kehastab järgmist sammu meie ümberkujunemise plaanis,” ütles Volvo grupi president ja tegevjuht Håkan Samuelsson.

UUS MUGAVUS- JA OHUTUSTEHNOLOOGIA

Uus XC60, üks turvalisemaid kunagi toodetud autosid, on üleni uut tehnoloogiat täis. Murrangulisele City Safety süsteemile on lisatud juhtimisabi funktsioon. Juhtimisabi aitab uuel vastassuunda kaldumise vältimise süsteemil vältida laupkokkupõrkeid ning Volvo pimenurga infosüsteemil (BLIS) vähendada sõiduraja vahetusel juhtuvaid õnnetusi.

“Oleme keskendunud auto loomisele, mis suudab paitada kõiki meeli – alates kindlust sisendavast vaatest eesolevale teele ilusasti sisustatud ja rahulikust sõitjateruumist kuni turvalise, inspireeritud ja kindla sõidukogemuseni,” ütles Volvo grupi toote ja kvaliteedi ala vanemasepresident Henrik Green. “Me oleme erilist tähelepanu pööranud klientide elu kergemaks muutmisele, pakkudes neile igapäevaelu sekeldusi vähendavaid mugavusfunktsioone ja teenuseid.”

Pilot Assist, Volvo täiustatud poolautonoomne juhiabisüsteem, mis hoolitseb hästitähistatud teedel roolikeeramise, kiirenduse ja pidurduse eest sõidukiirustel kuni 130 km/h, on uuele XC60-le valikulise lisana samuti saadaval.

GENF 2017: NII TÕMMATI KATE UUELT XC60LT
Loe edasi siit