Päris ägeda väljanägemisega objekt firmalt Husqvarna (ehk nagu eesti keeles ühes animatsioonis mootorsael parodeeriti: Usk varna!) püüab olla ühtaegu vajalik muruniiduriist ja seksikas mänguasi. Igamehekasutusse mõeldud murutraktorikesed tahavad ka täna atraktiivsed välja näha, ent ega neil üksteisest eriti erineda õnnestunud pole. Pealegi ei ole Husqvarna pill mingi õline ja räpane koll, vaid puhas ja kena nagu mõni lelu.

Panthera Leo Conceptil on varuks vaiksus ja diskreetsus, see ei tossa ega lärma, kuna kasutusel on elektrimootorid. Ja neid on kogunisti viis tükki! Tulevikuniiduk on valmistatud taaskasutatud materjalidest, mis annab selle võlule sära aina juurde.

Tossavad niiduktrakatsid, mida murupedandid täna oma maalappide piinlikkuseni ulatuvaks hooldamiseks kasutavad, on kõike muud kui loodusesõbralikud. Niiduk võiks olla tõepoolest orgaanilisem osa aiast kui see täna on ning käsitsi ei ole suuremaid krunte võimeline keegi hooldama, mis siis veel avalikus ruumis lokkavate rohuliblede kontrolli all hoidmisest rääkida.

Kaheks tunniks muruniitmiseks tuleb akusid laadida paraku terve öö. Samas on lõvipanter varustatud sensoritega, mis murukatte kõrgust pidevalt monitoorivad, soovitades juhile õiget kiirust ja efektiivsemaid manöövreid LCD ekraani vahendusel. Müüki jõuab taoline riistapuu usutavalt viie aasta jooksul.