Ilmselt on libeduse ja väljavahetamist vajavate jalavarjude teema paljude autojuhtide jaoks praegu aktuaalne. Ja mitte ainult autode, vaid ka igasuguste muude liiklusvahendite, näiteks busside peremeeste jaoks.

Tänases LP Autos ongi bussidest pikemalt juttu. Käisime Kiiul külas Tõnu Piiburil, kes on kümne aasta jooksul korda seadnud 15 vana bussi ja kelle garaažis anti siis, kui seal olime, just viimast lihvi ühele 1938. aasta Volvole. Sel nädalavahetusel toimub vanade busside näitus, mille jaoks tuli sõiduk üles vuntsida.

Raivo Murde sõitis sedapuhku Saksa autoga, Audi A5 Coupéga, mida autor võrdleb mõne tipprestorani ekstravagantse, hõrgu ja minimalistliku põhiroaga. Teate küll, sellisega, mida vaadates ei pruugi esiti arugi saada, millega täpselt tegu. Samal ajal on näiteks kollane Ikarus lihtne ja üheselt mõistetav nagu kartulipuder.

Oma autoga teeb meid tuttavaks näitleja Piret Krumm, kelle pildistamise ajaks oli just saabunud seesama mainitud lumeilm. Seekordse Auto lõpetuseks mõtiskleme pisut selle üle, millal ikkagi saabuvad meile lendavad autod, mis esinevad igas korralikus 21. sajandist rääkivas ulmefilmis.

Tulen veel korraks rehvide juurde tagasi: lehel reff.ee hakkasid silma paar katset, mille järgi on tänavused parimad „talvekad” Continental IceContact 2 ja Nokian Hakkapeliitta 8. Äkki on sellest tolku. Igal juhul turvalist liiklemist ja head lugemist!