Las Vegases peetud SEMA autonäitus pakkus palju kirevat, ent Ronn Motor Company rotster Scorpion oli neist kindlasti üks sisukamaid ja innovatiivsemaid. Masina loojad rääkisid Wiredile, et nad on täielikud autofännid, ent ei taha selle huviga planeeti koormata. Loodud sõiduk peaks nende arvates demonstreerima nii superautode elujõulisust kui tegema autonduse tulevikku tervikuna sõbralikumaks ja lihtsamaks.

Vesinikku tarbiva jõuallika nimeks on H2GO ning see teeb veest elektrolüüsi abil vesinikugaasi. See segatakse 91 oktaanarvuga bensiiniga, et parandada topeltturboga 3,5-liitrise V6 sisepõlemismootori kütusekulu ja vähendada selle emissiooni. Mootor pärineb Acuralt ja käigukast on kuuekäiguline.

Ettevõtte juht Ronn Maxwell sõnas, et kavas on toota 200 Scorpioni, eesmärgiga tõestada, et H2GO töötab ja on elujõuline süsteem. Firma kavatseb oma energiasüsteemi juba järgmisel aastal ka müüma hakata, küsides hinnaks 1000 dollarit tükist, sest „kui H2GO töötab Scorpionil, töötab see ka Teie Civicus!“

Scorpion erineb eelmistest analoogidest eelkõige selle poolest, et autos puuduvad ülimadalal temperatuuril ja rõhu all hoitavad vesinikupaagid. Auto kasutab vesiniku tootmiseks vett, mis võib tulla kasvõi tavalisest aiavoolikust. Ja see tähendab seda, et H2GO kasutamiseks on infrastruktuur juba täna olemas — selleks on veevõrk.

Scorpion hakkab maksma 150.000.- dollarit, ent kui 450 hobust jääb väheks, tuleb täiendava 150 sellise eest välja panna veel 100.000.-. Inspireeriva väljanägemisega sportato on endale kuuldavasti tellinud juba näiteks mitu NBA korvpallurit.