Mantide tähendab kindlasti midagi muud kui see inglise keeles kõlab - mees- või inimhoovus. Hoovusele sarnanes pigem Mantide doonorauto Corvette ZR1. Mantide ise on saanud põris agressiivne ja kandiline eksklusiivne üksikeksemplar, mis on ZR1'st kergem ja seega veelgi sportlikum.

Projekti varjanud pitskardin tõmmati eest äsjasel Shanghai autonäitusel, mis juba niigi palju debüüte näinud. Kõikvõimalikke Corvette'idest ehitatud eriautosid on aga nähtud veelgi arvukamalt. Mis siis selle nüüd nii eriliseks teeb?

Mantide on kuulsa Itaalia disainistuudio Bertone produkt ning hoiab oma kujustuslippu agressiivse, ent tasakaaluks välimusega ka kõrgel. Corvette'i algsetest kerejoontest polegi nagu midagi alles jäänud. Masin näeb välja, nagu oleks keegi sellele hävitajaga otsa sõitnud ning siis keegi kolmas tekkinud segadused kenasti sümmeetriliseks venitanud.

Kõik need nurgad, voldid ja sisselõiked teenivad edevuse kõrval ka aerodünaamilist eesmärki - autot testiti tuuletunnelis pikalt ning lõpuks kujunes selle õhutakistuse koefitsiendiks vaid 0,298.

Mantide kere on valmistatud süsinikust, auto kaalub Corvette'ist 100 kg vähem, selles on neljapunktiturvavööd ja turvapuur. Tippkiiruseks loodetakse saada 351 km/h, millest esimene sada tuleb kätte juba 3,2 sekundiga.