"Kutsume oma kahepäevasele sündmusele kõiki, kellele meeldivad mootorrattad ja hobiautod ning sõita kambakesi koos või uhkes üksinduses.

Ootame festivalile nii neid, kes teevad oma esimesi samme motomaailmas, neid, kes sõidavad juba aastakümneid kui ka neid, kes alles unistavad sellest kõigest.

Eesmärk on teha üks mõnus äraolemine, kus on palju vaadata, saab tutvuda uute inimestega, kellel on sarnased huvid ning nautida head muusikat ja mõnusaid maitseid," räägib sündmusest korraldaja Danel Pandre

Reede 26. mai õhtul kogunetakse Mändjala randa ja kämpingusse, et veeta mõnus õhtu heas seltskonnas, nautida pop-up-restoranide pakutavat ning kuulata ansamblite Revals ja The Queen Of Spades muusikat live-esituses.

Laupäeval 27. mail on kavas meeleolukas motomatk, mille käigus osavamad leiavad tähistatud kontrollpunktid ning suurima skoori teinud sõitjad saavad ka auhinnad.

Laagriplatsile naastes näevad külalised põnevat mototehnikat ja demonstratsioon-esinemisi, näituse kroonjuveel on kahtlemata üks võimsamaid kaherattalisi sõiduvahendeid BOSSHOSS.

Lavale astuvad võrratud preilid Magnificent Marionettes, õhtu lõpetab vägeva rokishow'ga motomuusik Jaagup Kreem koos oma bändiga Terminaator. Mõlemal õhtul hoiavad meeleolu üleval ka Raadio 2 DJ ja Metallioni saatejuht DJ MOP.

"Mootorid, Maitsed ja Muusika" ootab vabadust ja positiivset ellusuhtumist hindavaid inimesi mai viimasel nädalal Mändjala rannas!