Tänaseks Antonovil ega tema perekonnal Spykeris enam sentigi sees pole ja Saab, Rootsi riik ning GM võivad kavala Vene karu käpalöökide pärast muretsemise lõpetada. Siiski läks üsna napilt, et nn. maffia oleks saanud maailmakuulsusega multimiljonidollarilise tööstusettevõtte omanikuks, kus rahade ja vahendite liigutamine ning maailmamajanduse mõjutamine hoopis hõlpsam kui kusagil põranda all kaklemine ja toores väljapressimine.

Aleksander Antonovile kuulub Convers Group, mis omas Spykeris 4,6 miljonit aktsiat. Need aktsiad ostis Antonovilt Spykeri juhataja Victor Muller oma firma Tenaci kaudu, et osapooli ja meediat maha rahustada. Fox Newsile rääkis Muller, et Antonovi seostamine Vene allilmaga on spekulatsioon ja nonsenss, ent sel teemal ilmub siiski maailma pressis sel nädalal tihedalt lugusid.

Üles kerkinud kahtlusi hakkas siiski uurima FBI ning lõpuks otsustati Ühendriikide valitsuse tasemel, et sellise omanikeringiga Spykerile ei saa Saabi müüa, maksku, mis maksab, vahendab Fox News.

See „nonsenss“, mida ükski osapool kusagil ametlikult kommenteerida ei ole tahtnud, oleks aga Saabile peaaegu elu maksnud, kuna ei GM ega Rootsi riik olnud ju nõus Spykeris Antonovi haisugi tundma, et Saabi tehingule alust laduma hakata saaks. Tänase seisuga on Spykeril plaanis Saab viia 2012. aastaks kasumisse ning esitleda siis ka mudeli 9-3 uut põlvkonda.