Tutvustame auto- ja motospordialasid, -võistlusi, -klubisid, jms. Sporditemaatikale lisab 2011. aastal kaalu asjaolu, et Eesti Autospordi Liit (EAL) ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon (EMF) tähistavad oma tegevuse 90. juubelit. Huvilised saavad näiteks näha Eesti hetke edukamat rallitiimi MM-Motorsport, lisaks pannakse Rotermanni kvartalisse üles show-sõiduala, kus kahel päeval näitavad oma oskusi mudelautodel, traieli- ja enduurotsiklitel ja offroadautodel sõitjad. Jätkame ka keskkonnatemaatika ning kahe ja miks mitte ka neljarattaliste mootorsõidukute tutvustamisega keskkonnasõbralike liikumisvahenditena.

Lisaks rõhutame isetegemise ideed. Oma väljapanekuga on oodatud kõikvõimalike ehitamise, tuunimise, jms vahendite pakkujad ning projektisõidukite ehitajad. Varuks on veel põnevaid üritusi ja üllatusi. Loomulikult on väljas ka hulgaliselt uudismudeleid ning varustusemüüjad oma parimate pakkumistega.

Enamik näitusealast on publikule tasuta, välja arvatud põnevate (ise- ja ümberehitatud, restaureeritud ning muud haruldased) sõidukite näitus, mis pannakse üles eksklusiivselt motoshow ajaks Rotermanni kvartalis asuvasse Elevaatorihoonesse.

MOMA, Tallinn Motoshow on avatud laupäeval, 2. aprillil kell 10-18 ja pühapäeval, 3. aprillil kell 10-16. Motoshow afterparty toimub laupäeva, 2. aprilli õhtul Rotermanni kvartalis klubis Korter. Kõikidest uudistest teavitame ürituse kodulehel ja Facebookis fännilehe kaudu.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!