Idee, nagu selle lõplik vormgi, pole aga sugugi uus. 55 aastat tagasi ehitas Chevrolet ise New Yorki Motorama autonäituse tarbeks toonasest Corvette'ist sportliku universaali ja pani sellele nimeks Nomad. Loomulikult küttis see tol ajal niigi optimistliku publiku täielikult üles ning General Motors ei lasknud enesele seda sümpaatiat kaks korda avaldada. Tootmisesse paisatud Nomadil polnud paraku sportliku Corvette'i kujustusest midagi alles jäänud ja inimesed olid pettunud.

Vana ja hea idee on tänaseks viljatutel fantaasiaväljadel ringi rändamise lõpetanud ning materialiseerunud mudelis Superior Glass Works 54 Nomad Sports Wagon - pikk nimi nii pikliku olemisega kerele isegi sobib. Ehk on veel alles ka neid 1950ndate ideeautotrikis pettunuid, kel nüüd (ning juhul, kui igal aastal umbes 2300.- dollarit kõrvale pandud, nagu toob välja Autoblog) võimalus lõpuks ometi oma kuldset pensionäripõlve säärases uhkes ja unikaalses sõidukis paradiisi poole sõidutada.

21. sajandi remake on valmistatud klaasplastist ning elutseb Corvette C5 šassiil. Mootori, sisekujunduse ja isegi selle, kui moodne peaks olema auto elektrisüsteem, saab valida iga klient ise. Reageerida maksab kiirelt, kuna erikeret ehitatakse vaid 25 tükki! Kui omal ajal oli Chevy Nomad kogu marki promov seksikas kaheukseline universaal, siis nüüd on sest saanud rariteetne luksusese konnessööride ja automaniakkide tarvis.