Twizy Z.E. on väike ja praktiline heitmevaba sõiduk, mis vastab linnaliikluses suurenenud nõuetele. Tihedalt ümbritsev kere pakub kaitset nii juhile kui ka kaasreisijale, kes istub juhi taga. Sõidukit viib edasi 15kW elektrimootor pöördemomendiga 70 Nm. Auto kiirendusvõime on võrreldav 125 cm³ mootorratta omaga.

Renault' on varasemalt teatanud, et Zoe Z.E. Concept ideeautol põhineva mudelit hakatakse tootma Prantsusmaal. Valladolid valiti välja sealse olemasoleva tootmiskogemuse tõttu. Hetkel toodetakse seal mudeleid Modus ja Grand Modus ning osaliselt valmib seal ka uus Clio. Renault otsustas hakata oma tuleviku elektrisõidukit tootma just Hispaanias ka selle asukoha läheduse tõttu peamisele müügiturule - Lääne-Euroopale.

Koht kohaks, ent taolise sõidumasina või ka sellisel baseeruva nii kiiresti reaalsuseks saamine võtab suu meeldivalt muigele. Näis, palju ideeauto pöörasusest seeriatootesse välja jõuab. Loodetavasti võimalikult palju, et linnapilti elurõõmu tuua. Need masina koonus olevad kärjekujulised pikslid moodustavad möödujaile erinevaid sõnumeid, sobitades sõiduki kenasti tulevikku, kus absoluutselt kõik olevused ja objektid üksteise vahel pidevalt suhtlevad.