Koostöökava raames võetakse kasutusele Renault-Nissani Liidu pakutavad elektriautod ning järgmise kahe aasta jooksul on kavas finantseerida kogu vürstiriigis ulatusliku laadimisvõrgustiku loomist. Kava näeb ette, et 2011. aastaks laiendatakse olemasolevat laadimisvõrgustikku 176 jaamalt 300ni, lisaks sellele luuakse kolm kiirlaadimisjaama.

Monaco pakub elektriautode ostjaile jätkuvalt ka mitmesuguseid soodustusi. Monaco valitsus näeb ette, et juba 2011. aastast peavad heitgaasivabad sõidukid moodustama 50% riigi soetatavatest sõidukitest.

„Renault ja Nissan on ühed esimesed autotootjad, kes pakuvad võimalust teha käegakatsutavaid edusamme ja seda juba nüüd. Ma soovin, et nad saaksid kõikvõimalikku abi oma projekti edasiarendamiseks," lisas prints Albert II pressiteates.

Renault'-Nissani Liit toob elektriautod Monaco turule 2011. aastal. Selle tulemusel saab Monacost üks esimesi riike, mida liit hakkab elektriautodega varustama. 2012. aastal hakkavad Nissan ja Renault elektriautosid müüma kõikjal maailmas.