Tuult juustesse peaks selline pisike ja sümpaatne avapõrnikas pakkuma küll. Tuule kiirusel, vaid 12 sekundiga kaob metallkatus pealt ja terve kosmos ongi sõitjate kohal valla. Kusjuures pakiruumi mahtu katuse asend ei mõjuta. Peale märtsikuist esmaesitlust Genfi autonäitusel liigub Wind mõne kuu pärast Euroopas müüki.

Konkurente/mängukaaslasi sel liivakastis juba on: Peugeot 207 CC, Nissan Micra C+C, Opel Tigra ja Mitsubishi CZC. Hinnaks teatatakse alates 17.000.- naela ning üleüldse loodetakse sellest sportlikuks modelleeritud Twingo ninaga Windikesest suurt hitti.

Särtsu lisavad välimusele LED-tuled ees ja taga, trapetsikujulised õhuvõtuavad, pidevast mängutujust pajatav tagaspoiler, paheliselt bumerangikujulised tagatuled, uhked kühmud kerel istmete peatugede taga jne. Auto on vaid 3,83 m pikk ning väidetavalt väga ruumikas (umbes nagu Opel Tigragi).

Windi kapotikese alla on oodata 100 hj 1,2-liitrist turbobensiinimootorit ja Clio GT’lt tuntud 128 hj 1,6-liitrist. Esimene teeb 0-100 km/h 11, teine 9 sekundiga. Mõlemad modifikatsioonid on auto väiksusele ja kergusele tänu ka ökonoomsed (kuni 6 l/100 km) ning madala saastemääraga. Jääme ootama!