Igal aastal selgitatakse Pariisi Autofestivalil välja ja premeeritakse automaailma loovaid talente. 06. veebruari avatseremoonial kätte antud 11 Grand Prix auhinnast läks peaauhind „Aasta ilusaim auto 2007“ Renault Laguna Grandtourile, mis valiti välja väga kõrgetasemeliste kandidaatide hulgast rahvahääletuse teel, milles osalesid inimesed üle Euroopa. Žürii valis ka kategooria „Aasta ilusaim interjöör 2007“ võitjaks Renault Laguna, mis on tunnustus mudeli salongidisaini, tajutava kvaliteedi, materjalide ja värvide eest.

Sõidunaudingut väljendava disainiga Renault Laguna Grandtouri voolujooneline väliskuju on elegantne. Renault Laguna Grandtouri üldpikkus ja laius on vastavalt 4,8 ja 1,81 meetrit. Auto proportsioonid on ideaalselt tasakaalus ja külgede ümarad jooned rõhutavad auto isikupärast välisilmet ning tungi edasi liikuda.

Renault Laguna Grandtourile iseloomulikud rattakoopad tagavad, et auto istub kindlalt oma suurtel 16- või 18-tollistel ratastel. Masina moodsust ja isikupära rõhutab veelgi järsu kaldega tagaaken. Pagasiruumi maht on kuni 1 593 liitrit — selle hea planeering pakub palju praktilisi pagasipaigutusvõimalusi.

Renault Laguna Grandtouris on ühendatud ilus välimus ning praktilisus. Kaks kroomitud väljalasketoru viitavad võimsatele mootoritele. Renault Laguna Grandtouri disain ja mõõtmed viitavad dünaamilisusele ja vastupidavusele.

Erilist tähelepanu on pööratud kvaliteetsete materjalide valikule, kõrge viimistlustase näitab, kuivõrd suurt tähelepanu on pööratud tajutavale kvaliteedile nii auto välimuse kui ka salongi disaini puhul. Täiustatud salongiviimistlus ja varustustasemed lisavad elegantsile täiendavat luksuslikkust ja sportlikkust.

Renault Laguna Grandtouri salong on identne sedaanauto salongiga ning see on täielikus kooskõlas meeldiva välisilmega tänu harmoonilisele disainile, mis tekitab kõikides reisijates tõelise heaolutunde. Raadio- ja navigatsiooniekraanid on ideaalselt integreeritud.

Kõik juhtnupud ja ekraanid on hoolikalt disainitud ja käepäraselt paigutatud. Vastavalt varustustasemele asuvad keskkonsoolis lisaks käigukangile manuaalse või automaatse seisupiduri, püsikiiruse hoidja/ kiirusepiiraja ning navigatsiooni- ja kommunikatsioonisüsteemi juhtnupud.

Rahuldamaks ka kõige nõudlikemate klientide vajadusi on Initiale versioonil hele või tumehall nahksisu ning heledates toonides puitliistud, mis kulgevad üle armatuurlaua ning jätkuvad uksepaneelidel. Premium-segmendi uuendamisele on oma insenertehniliste teadmiste ja kogemustega kaasa aidanud Renault’ kauaaegne koostööpartner Faurecia.

Euroopa suuruselt teise autovarustuse tootja toodangut võib leida Renault Laguna salongis nii armatuurlaual ja keskkonsoolis kui ka akustilises moodulis, uksepaneelides ja istmetes.