Kui tänavune uute sõiduautode müük jookseb juba mitmendat kuud kõigi aegade rekordigraafikus, siis eriti tähelepanuväärne oli märts Renault’le, mis esmakordselt ajaloos ületas maagilise 100 auto piiri.

Autode Müügi ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu andmetel müüdi märtsis 102 Renault’d, millest Autori ASi osakaal oli 61 ja ABC Motorsi osa 41 sõiduautot. Lisaks müüsid Renault’ müüjad kahe peale kokku ka 32 tarbesõidukit, ehk siis Renault kogumüük oli märtsis 134 sõidukit. Müüduim Renault oli mahtuniversaal Scenic (43 autot), napilt jäi temast 39 autoga maha Megane.

Müüduim automark oli märtsis Toyota, mis oma 172 sõiduauto suuruse kuumüügiga tegi samuti läbi aegade parima kuumüügi. Tõsi, vahe eelmise aasta maist pärineva tippmüügiga pole suur, vaid 4 autot.

Ka müüduima auto osas tõi märts kaasa uue liidri: nimelt osutus üle mitme aasta märtsi müüduimaks autoks VW Golf (56 autot), mis edestas teisele kohale jäänud Mazda3 kahe auto jagu.

Kokku müüsid meie uute sõidukite müüjad Eestisse 1453 uut sõiduautot ja 314 tarbesõidukit, edasi piiri taha saadeti 82 sõidukit.