• Mõlemad mudelid mõeldud vaid Ladina-Ameerika turule
• Duster Oroch jõuab müügile selle aasta teises pooles
• Sandero RS 2.0 jõuab müügile järgmisel aastal

Renault Duster Oroch

Keskmise suurusega pikapi turuletoomisega plaanib Renault murda traditsioone ning luua väikeste tarbesõidukite kategoorias uue segmendi. Renault Duster Orochist väiksemad, 0,5-tonnised pikapid on Ladina-Ameerika maades enimmüüdavad ning oma robustsuse, madala hinna ja kestvuse tõttu klientide poolt kõrgelt hinnatud; suuremat, 1-tonnist pikapit saavad endale lubada vaid vähesed.

Nende kahe suuruse vahele paigutuv Renault Duster Oroch on ehitatud C-segmendi platvormile, sellel on neli ust, viis ruumikat istekohta, kõrge kliirens ja rohkelt ruumi suurema pagasi vedamiseks.

Renault Duster Oroch jõuab Ladina-Ameerika turule 2015. aasta teises pooles.

Renault Sandero RS 2.0

Disainitud ja arendatud eksklusiivselt Ladina-Ameerika turu jaoks on Renault Sandero RS 2.0 esimene Renault sportmudel, mis loodud väljapoole Euroopat. Viie istme ja viie uksega mudelil on kiire mootor (145 hj) ja 6-käiguline manuaalne käigukast. Uus Renault Sandero RS 2.0 jõuab esimesena Argentiina turule 2016. aasta alguses.

“Uued mudelid, mida Renault neil päevil Buenos Aireses esitleb, kuulutavad uut ajastut, kus tooteid disainitakse ja ehitatakse spetsiaalselt konkreetsete turgude jaoks. Heaks näiteks on uus, vaid Ladina-Ameerikasse ja ladina-ameeriklastele ehitatud Renault Sandero RS 2.0, mis pakub sportlikku ja põnevat sõidukogemust," ütles Olivier Murguet, Renault Ameerika regiooni kommertsdirektor.