Samal päeva õhtul kell 18 algab Saku Suurhallis heategevusüritus “Star Track — rallitähed kardirajal”, kus on lubanud osaleda ka kõik Tallinna saabuvad ralliässad. Lisaks neile osalevad võistlusel Eesti praegused ja omaaegsed tippsõitjad — Markko Märtin, Ivar Raidam ja Urmo Aava, teatab Eesti Autospordiliit.

“Star Track — rallitähed kardirajal” on meelelahutuslik võidusõit kardirajal, mis ,

Oma Tallinna tuleku soovist on teatanud eksmaailmameistrid Marcus Grönholm, Petter Solberg, Tommi Mäkinen, Colin McRae, Markku Alen ja valitsev maailmameister Sebastian Loeb. Lisaks neile on lubanud kohal olla Mikko Hirvonen, Harri Rovanperä, Toni Gardemeister, Chris Atkinson, Mark Higgins, Matthew Wilson ja ka tehasemeeskondade juhid.

“Star Track — rallitähed kardirajal” toimub spetsiaalselt selleks ürituseks Saku Suurhalli rajataval kardirajal. Ümberkujundatud hall mahutab 4000-4500 huvilist, kelle piletiostust tekkivad rahalised vahendid suunatakse Richard Burnsi heategevusfondi Michael Parki alafondi — tulevikus hakatakse alafondist toetama erinevaid projekte Eestis, Suurbritannias ja mujal.

Lisaks piletimüügile on oodatud ka vabatahtlikud annetused, milleks Eesti Autospordiliit on avanud erikonto Hansapangas 221002111381, märgusõna “Michael Park”. Kõik annetuse sooritanud üksikisikud ja firmad märgitakse ära pärast ürituse lõppu ajakirjanduses avaldatavas kokkuvõttes.

Sündmused üritusel projitseeritakse halli ülesriputatud suurtele videoekraanidele.

Piletid üritusele tulevad Piletilevis müügile alates 24. maist.