Esimese sõidu stardis suutis Raimo oma liidrikohta hoida, ehkki Ruve Veski üritas möödasõitu mitut puhku. Hiljem vahe stabiliseerus ja püsis enamasti ühe sekundi ringis, ent Veski järele ei andnud ja hoidis Raimot lõpuni pinge all.

Teises sõidus tegi väga hea stardi Raimo meeskonnakaaslane Keijo Kaasik ning esimeses kahes kurvis käis nende vahel tõsine heitlus. Raimo jäi peale ja ehkki ülejäänud 11 ringi jooksul hoidis Ruve Veski teda taas terase tähelepanu all, lõpetas Raimo taas võitjana.

Audruringil kogus Raimo seekord 62 punkti 63st võimalikust. Puudu jäi vaid teise sõidu kiireima ringi eest antav üks punkt. EMV tabelis on Raimol kuue etapiga koos 179 punkti. Senisest kuuest etapist on ta võitnud tervelt viis ning ühel korral lõpetanud teisena. Sellise stabiilsuse taustal pole ka ime, et konkurendid on kaugele maha jäänud. Raimo edu teisel kohal oleva Kristo Krinpuse ees on praegu 65 punkti ehk rohkem kui ühe võistlusega võimalik koguda.

Järgmised kaks EMV etappi sõidetakse 9.-10. juulil samuti Audruringil ja sündmuste soodsa kulgemise korral võib Raimo Kulli juba seal ennetähtaegselt Eesti meistritiitli võita.

Raimo Kulli: “Kvalifikatsioonis oma ringiaegu vaadates polnud ma üldse kindel, mitmes ma olen, ajad tundusid väga kehvad. Ilmselt rikkus öine vihm raja pidamise ära, reedel olid kõigil ajad pool sekundit paremad. Ruve kiirus mind ei üllatanud, ma teadsin, et ta on hea sõitja. Esimeses sõidus Ruve paar-kolm ringi üritas ja punnitas, hiljem hoidis stabiilselt järgi, puhata ei saanud. Teises sõidus oli samamoodi, seal tekkis algul Keijoga ka moment, suutsin siiski oma kohta hoida. Lihtne ei olnud, aga mõne muu sõiduga olid tänased siiski üsna sündmustevaesed, Riia ja Kaunas olid minu jaoks huvitavamad.”

EMV 5. etapp
1. Raimo Kulli
2. Ruve Veski
3. Keijo Kaasik

EMV 6. etapp
1. Raimo Kulli
2. Ruve Veski
3. Keijo Kaasik

EMV seis (6/10)
1. Raimo Kulli 175
2. Kristo Krinpus 114
3. Indrek Nilson 104

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!