• Valikus 3 Lexus RC 2+2 sportkupeed: 200t, 300h, V8 mootoriga RC-F
  • Lexus RC 300 h: esimene hübriidajamiga sportkupee maailma ajaloos
  • Hübriidajamiga RC 300h hind alates 45 050€, turbomootoriga 200t 44 180€

Lexus jätkab julgelt uudsete mudelite turuletoomist. Ka Euroopa turul end hästi tõestanud IS sedaan sai konkurentide eeskujul kaheukselise tagaveolise RC-nimelise kupeeversiooni. Selle esimesest, V8 mootoriga RC-F raketist sai kiiresti sportautofännide ihalusobjekt, nüüd on järg 300h hübriidajamiga sportkupee ning 200t turbomootoriga RC käes. Mõlemaga sihib Lexus värskeid tulijaid Y ja Z generatsioonist.

LUGU Lexus RC 300h on maailma esimene luksusklassi täishübriidne sportkupee; ja just sellisena võiks ta olla edukas turgudel, kus võimsad sisepõlemismootorid on kõrgelt maksustatud ning sooritusvõimelise sportauto omanikku käsitletakse kui keskkonnavaenulikku elementi.

RC 300h ja 200t on paslik valik inimesele, kes sportauto nagunii ostaks, kellele aga RC-F-i on nii hinnalt kui hobujõududelt liiga palju. Tõenäoliselt vaatavad hübriidse RC poole need, kel raha on; ja ihalus ilusa auto järgi ka, aga mingite normide järgi poleks võimsa mootoriga auto omamine hea toon – lihtne on sõita ringi ilusa sportautoga, mis loodust oluliselt vähem saastab!
Loe edasi siit