• Subaru on osa maailmavaatest, väidab uuring
  • Igaks elujuhtumiks on olemas oma Subaru
  • Oma sõiduoskuste täiendamine on vajalik igale autojuhile

See tähendab kolme koos veedetud päeva kõikide uute või uuenenud Subaru mudelitega. Järjest on käes STI, Levorg, XV, Forester, Outback. Eesmärk on lihvida (talviseid) sõiduoskusi ja saada kolme päeva jooksul ülevaade Subaru nelikveo võimekusest. Kuuleme Subaru tulevikust ja tutvume uuringuga, mis tutvustab Subaru omaniku maailmavaadet.

Subaru – see on boksermootor, sümmeetriline nelikvedu ning subaristide igipõline igatsus lume, jää, muda, räbu ja raskete tõusude ning järskude languste järele. Kõike seda me Lõuna-Norras omal nahal kogeda saame. Küllastumiseni … peaaegu.

MINU LUGU Tõusen seda lugu kirjutades aeg-ajalt töölaua tagant ja võtan taldade alla väikese naelamati. Varbaid valusalt teravikele surudes, tuletan endale meelde, et autodest kirjutades on tähtis jääda võimalikult objektiivseks; vahendades kogetut tervikpildi kontekstis, oma eelistusi peale surumata.

Samal ajal peab selles kõiges olema piisav annus inspiratsiooni, kaasaelamist, et lugeja võtaks vaevaks portreteeritava(te)ga ise lähemalt tutvuda. Hoidku, kui kuskilt paistavad välja traagelniidid – või mis veel hullem – kopeeritud tekst tootja materjalist või teise äärmusena ajakirjaniku epakas kallutatus.