Nädalavahetusel Riias toimunud Balti Drifti Meistrivõistluste neljandal etapil võttis poodiumil kõrgeima koha Eesti tipp-driftija ja tiitlilootus Mihkel Norman Tults. Teisele kohale tuli eestlane Andri Raudva, alistades kolmandaks jäänud lätlase Edmunds Berzinsi.

Võistluse raames selgusid ka Põhja-Euroopa 2019. aasta meistrid, kus esimeseks tuli eestlane Kevin Pesur 274 punktiga, teiseks tuli Mihkel Norman Tults 272 punktiga ning kolmanda koha sai soomlane Lauri Heinonen 238 punktiga.

Mihkel Norman Tultsi heitlik ja arvukate tehniliste probleemidega vürtsitatud hooaeg andis lõpuks oodatud tulemuse. Ka võistluspäev Riias algas raskelt, kõik ei läinud sugugi nagu loodetud: Tults kvalifitseerus PRO klassis 36 võistleja hulgas mitte just kõige paremate punktidega 14. kohale.

“Hommik oli kuidagi keeruline ja tunne ei olnud selline nagu võiks ühel tähtsal võistluspäeva hommikul olla. Eriti arvestades, et tegemist oli siiski viimase Põhja-Euroopa sarja võistlusega,” rääkis Tults. Mihkel Norman Tults lisas, et sai kvalifikatsioonide järel uue hingamise ja võitis esimese TOP32 tandemsõidu. Peale seda sujus kogu võistlus tema kasuks.

Baltikumi ja Eesti meistritiitli otsustavad sõidud tehakse kahe nädala pärast, 14. septembril Laitse driftirajal ja finaal toimub oktoobri alguses Lätis.