Lisaks tippvarustuses Initiale’le toodi proovimiseks ka spetsiaalselt Eesti jaoks mõeldud varustuspaketiga Talismani Premium eriseeria.

“Universaalkerega Talisman on loomulik järg aasta tagasi esmaesitletud sedaankerega Talismanile. Talismani disainides rõhutasime tasakaalus proportsioone, elegantset profiili ja kõrget vööjoont – et auto mõjuks visuaalselt pikema ja laiemana.”

Pöörake tähelepanu detailidele: tagumises osas tõusev aknajoon ja katusekaar, mida ilmestavad reelingud ja mis lõpeb pika ülaspoileriga. Uue mudeliversiooni kujustuses panime rõhku dünaamilisusele ja funktsionaalsusele, mis on universaalkerega autode peamised argumendid,” ütles Renault’ korporatiivdisaini asepresident Laurens van den Acker.

Universaalkerega Renault Talismani välismõõtmed on sedaani omadele sarnased. Pikkus on 4,86 m (1 cm pikem kui sedaanil), laius 1,87 m, kõrgus ei ületa 1,46 meetrit. Pikk teljevahe (2,81 m) tagab palju ruumi nii reisijatele kui ka pagasile. 1,61-meetrine rööbe ees ja taga annab mudelile soliidse väljanägemise.

MADALA LAADIMISAVAGA PAKIRUUM

Renault Talismani pakiruumi maht on peaaegu 1700 dm3. Mahuka pakiruumi laadimiskõrgus on 571 mm ning ava laius 1075 mm. Automaatne tagaluuk avaneb ja sulgub käsi kasutamata – tagumise kaitseraua all tuleb vaid jalga liigutada. Renault’ Easy Break süsteem võimaldab pakiruumis asuvate linkide abil tagumise istme seljatoe hõlpsalt alla klappida.

Uue universaalkerega Talismani pakiruumi maht kuni katteni on 572 dm3 (VDA) ning maksimaalne laadimissügavus on 1116 mm. Kui tagumiste istmete seljatoed alla klappida, kasvab laadimissügavus 2010 mm-ni ja maksimaalne maht peaaegu 1700dm3-ni (VDA).

SALONG OMAS SEGMENDIS ÜKS RUUMIKAMAID

Universaalkerega Renault Talismani salong on ruumikas ning vaeva on nähtud erinevate panipaikade funktsionaalsusega. Suur osa uudismudeleid kannatab kas nende vaesuse või väiksuse käes; Talismani puhul – tundub esmapilgul – on sellest moehaigusest üle saadud:

  • – pearuum: ees 902 mm ja taga 886 mm (sedaaniga võrreldes +30 mm)
  • – sõitjateruumi laius ees küünarnuki kõrgusel: 1512 mm
  • – külluslik põlveruum taga: 262 mm
  • – kindlalaeka maht: 8 liitrit
  • – 4,6-liitrised ukselaekad ees, 2-liitrised taga
  • – panipaik keskmise käetoe all
  • – EDC käigukastiga versioonil samas külmkapifunktsioon
  • – kaks topsihoidjat
  • – äriklassi istmed ja sõiduasend