Peugeot ei tee tänavu Pariisi autonäitusel pikka juttu ja ilusaid sõnu, vaid keskendub sõidu- ja müügivalmis mudelitele. 3600-ruutmeetrine näituseala on jagatud temaatilisteks segmentideks, kus on võimalik saada hea ülevaade, mis täna Peugeot’ tehastes ja inseneride töölaual toimub.

Prožektorid on suunatud prantsuse autotootja krossoveritele: Pariisis näidatakse uuenenud kompaktmaasturit 2008, klass suuremat 3008-t ja sellest inspireeritud 3008 DKR versiooni. Esmaesitluseni jõuab 7-kohaline suur linnamaastur 5008.

Sportlike sõiduvahendite segmendis lüüakse hääled sisse 208 ja 308 GTI mudelitele ning näidatakse lähemalt 208 WRX iludust. Tehnoloogia-alal on tähelepanu uutel jõuallikatel ja ära näeb ka 308 R-Hybrid ideeauto. Tootja tehnoloogiainnovatsioonidest annab aimu legendaarne ideeauto Fractal, millega on integreeritud virtuaalse reaalsuse moodul.

Peugeot 108-508 mudelirea välimust ja olemust hakkab lähitulevikus täiendama GT-Line, Traveller ja 508 saavad lisaks ka äriklassi Business-Line varustuspaketi ning pisikesed 108 ja 208 Roland Garrosest inspireeritud samanimelise paketi.

Näitusel on koht ka uutel kahe- ja kolmerattalistel: vingest elektrirattast e-F01 oleme juba juttu teinud, Django ja Metropolise uued rollerid tõstetakse Pariisis poodiumile ning põneva lahendusena näitab tootja ka elektrilise abimootoriga rollerit.
Loe edasi siit