KW Bruun Baltic müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali: „Peugeot on üks keskkonnasõbralikemaid ja ökonoomseimad automarke maailmas ning kõiki oma tegevusi püüame pidevalt keskkonnahoidlikkuse suunas arendada. Seetõttu otsustasime hakata ka oma klientidele pakkuma võimalust ökosõidualaste teadmiste ja oskuste tõstmiseks. See on minimaalne, mida igaüks meist keskkonna hüvanguks teha saab,“ lausus Tali.

Tali lisas, et keskkonnahoidlikkuse kõrval on ökosõidul ka muid olulisi boonuseid. „Uuringud näitavad, et ökosõiduoskuste rakendamine tõstab liikluse sujuvust, vähendab liiklusõnnetusi kuni 35% ning muudab liikluses osalemise turvalisemaks ja stressivabamaks. Samuti aitab ökonoomne sõiduviis vähendada mürataset ja säästa aega. Keskkonnahoid on ka rahasääst – ökosõidukoolituse tulemusena saab klient oma sõiduki kütusekulu vähendada keskmiselt 15% ning mõningatel juhtudel lausa 40%, samuti on ökosõiduga võimalik vähendada sõiduki hoolduskulusid kuni 50%. See tähendab igale autoomanikule märkimisväärset kokkuhoidu.“

Ökosõidukoolituse saavad tasuta kaasa kõik Peugeot’ sõiduki ostjad, pakkumine kehtib uue auto ostmisel kõigis Peugeot’ esindustes üle Eesti. Peugeot soovitab meeles pidada, et iga auto on erinev ning parima ülevaate sellest, kuidas konkreetse mudeliga saab kõige ökonoomsemalt sõita, annab Peugeot' edasimüüja.

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!