Kokku ulatus selliste kindlustuspettuste väärtus 27 miljoni kroonini, vahendab Daily Mail. Suli teenis ise otse oma taskusse pea 800.000.- krooni. Patel ei mõlkinud autosid aga kusagil nurgataguses parklas või tupiktänavas, vaid seadis oma äri ajades otseselt ohtu ka kõik teised liiklejad.

Tüüpiliselt ootas mees, mil tema taga sõitev auto talle võimalikult lähedale tuleb, näiteks ringristmikule lähenedes ning litsus siis piduripedaali põhja. Tagant otsa sõit oli alati peaaegu vältimatu. Petuavarii korraldaja ametit jõudis mees pidada täiesti igapäevaselt koguni kolm aastat järjest, enne kui ta võimudele lõpuks vahele jäi.

Vahele jäi ta lõpuks puhtalt tänu operatsiooni massiivsusele. Mõne ristmiku peal oli ta juba nii palju kordi avariisse „sattunud", et ümberkaudsetes majades töötavad inimesed märkasid lõpuks kahtlaselt korduvat skeemi ning teatasid politseisse. Oma ohvriteks valis Patel hilisemas keskeas daamid, keda ta arvas kõige vähem tüli tekitavat. Kliendid seletasid aga hiljem kindlustuses, et autos oli kuni neli inimest ning nõudsid keskmiselt 17.000.- naela hüvitist.