Ühest küljest on auto ostmine paras peavalu, teisalt tänapäeval üha rohkem praktiline protsess. Nii vaatavadki tulevased autoostjad tähelepanelikult arvustusi, kogemuslugusid ja edetabeleid, et välistada teatud vead juba eos.

Auto Expressi “Driver Power” küsitlus annab aimu, milliste mudelitega on ostjad tänavu kõige rahulolevamad. Populaarne autoleht rivistas üles 75 uudismudelit ja palus omanikel hinnata nendega rahulolu ning põhjusi, miks auto teeb tuju heaks või vastupidi, meele mustaks.

OLE SA INGLANE VÕI KASAHH, ŠKODA JA TOYOTA MEELDIVAD IGAL JUHUL!

Teate, ärme enam räägi nutusel häälel, kuidas “meil siin Eestis” on alati kõik igav, üksluine, kole, ja tuleb ära kannatada. Tunnistame ausalt: meile meeldivad lihtsad ja töökindlad asjad. Nagu näiteks Toyota. Ja Škoda. Ei ole vaja häbeneda, need meeldivad kõigile!

Ühendkuningriigi müüduim automudel on Ford Fiesta. Aga ennäe, kõige rohkem rahul on seal inimesed, kes on ostnud istumise alla Škoda Superb – keskklassi auto või Škoda Yeti linnamaasturi või Lexus RX noobelmaasturi. Kes Inglismaal käinud, kinnitavad, linnapildis kohtab Škodat tõepoolest järjest enam.
Loe edasi siit