Plaan on ambitsioonikas: vallutada kõigepealt väikese Monaco vürstiriigi tänavad ja rikkad hotellikliendid ning seejärel vaadata maailmas laiemalt ringi: Synchronous on olemuselt sobilik igasugusteks sündmusteks, mida kuni 6-liikmelised seltskonnad linnas korraldada tahavad: linnaekskursioonid, väljasõidud grüünesse, transport golfiväljakule jne.

Jüri Tamm, kelle sportlasekarjäär jääb aastate taha, on tegutsenud edukalt ettevõtlusmaastikul ning siinsed veinisõbrad teavad teda suurepäraste markide maaletoojana. Rohkem kui 15 aastat Ukrainas elanud Tamm on aidanud ukraina kultuuri ja poliitikat eestlastele lähemale tuua. Nüüd siis on Tammel käsil elektriauto Synchronous arendamine. Selle auto on ukrainlased juba ette hellitavalt Ukraina uhkuseks nimetavad.

Synchronous on esimene Ukrainas välja töötatud elektriauto prototüüp ja seda arendab ettevõte nimega Electric Marathon International. Jüri Tamm on selle ettevõtte president, tegevjuhi ametis on Tamme pikaaegne äripartner Andriy Bilyy; Eestis on mõlemad osaühingu Triangle Trade juhatuses. EMI on tuntud ka iga-aastase rahvusvahelise elektriautode võidusõidu korraldajana ning tänavu peaks teiste särtsusõidukite kõrval stardijoonele asuma ka Synchronous.
Loe edasi siit