Uus Peugeot 508 SW – uljas universaal

Peugeot 508 on tulnud, et konkurendid piinlikkust tundes uksest välja saata – uus kupeesedaan on kõrge ambitsiooniga ega sihigi Passati kohta vaid pistab julgelt rinda Baierimaa kõvade poistega.

Täna saab maailm esmakordselt lähemalt näha aga 508 universaalkerega versiooni, mis jõuab Eestis müüki järgmise aasta alguses.

Uue auto disainimisel on võetud eeskujuks „shooting brake“ kerekuju, kus on ühendatud tippklassi mugavus, universaali ruumikus ning kupee sportlikkus koos kõrgklassi kvaliteedi ja tehnoloogiliste lahendustega.

Uuel mudelil on suurepärane juhitavus ja vedrustus ning see on varustatud viimase põlvkonna juhikohaga i-Cockpit®. 508 universaal näeb välja nagu väga ilus… universaal ning tõenäoliselt on Eestis sel tulevikus hulk tänulikke kasutajaid.

Peugeot e-LEGEND CONCEPT – 100% isejuhtiv elektriauto

4,65 meetri pikkune e-LEGEND CONCEPT näitab ettevõtte nägemust täielikult elektrilisest, juhi soovidega kohaldatavast ja võrku ühendatud isejuhtivast sõidukist.

Ideeauto disain pakub omapoolse tõlgenduse 504 Coupé stiilist: kerge, sportlik ja sensuaalne siluett ning tahapoole kaardus salong suurte klaasosadega.

Esimesed ja tagumised tuled meenutavad kolme lõviküünist Peugeot logolt. Juht saab valida nelja sõidurežiimi vahel, millest kaks on isejuhtivad ning kaks manuaalsed.

FOCAL® helisüsteem ja 49-tolline reisijate suunas kaarduv ekraan võimaldavad sõitjatel vaadata filme, muud meediasisu või isegi teepilti olenevalt valitud sõidurežiimist. Sisekujunduses on kasutatud sooja velvetit ja puitu, et tasakaalustada tormamist digitaalse tuleviku suunas.

Peugeot uued laetavad hübriidmootorid

Peugeot esitleb Pariisis uusi laetavaid (plug-in) hübriidmootoreid, millest nelikveoline HYBRID4 on mõeldud linnamaasturile Peugeot 3008 ning esiveoline HYBRID kupee-sedaanile Peugeot 508 ja universaalkerega 508 SW’le. Uute hübriidmootoritega autosid saab Eestis osta alates järgmise aasta 4. kvartalist.

Mitmest masinast tulid ka hübriidversioonid

Peugeot uued pistikhübriidid parandavad sõidukogemust tänu elektriajami nullheitmetele (ZEV), nelikveolise HYBRID4 tõhususele, sportrežiimi jõulisusele ja hübriidrežiimi mitmekülgsusele.