Auto Express vahendab, et Opelil on uueks suunaks kahtlemata stiilsus, kvaliteet ja ökonoomsus. Kolme aasta jooksul turule toodava paarikümne uudise seas on aga üks põnevamaid kindlasti legendaarseks noorte kultusautoks saanud Calibra hingeline järeltulija.

Jutud käivad Insignia disainijuurtega nelikveolisest võimsast kupeest, millest peaks 2012. aastaks saama sportlikuks ja stiilseks uuenenud automargile vääriline lipulaev. Uue Calibra disain toetub ka 2007. a. näidatud Opel GTC Conceptile, kapoti alla saab see 350 hj 2,8 V6, mis kiirendab auto sajani vähema kui kuue sekundiga, rääkimata 250 km/h peale piiratud tippkiirusest.

Calibra kõrval tasub oodata veel müügi poolest ebaõnnestunud Tigra asemele projekteeritavat Corsa kupeekabrioletti. Kena paistab tulevat ka uus Zafira, facelift'i saab linnamaastur Antara ning plaanis on tulla välja veel pisemagi, Toyota Urban Cruiseri konkurendiks sihitava pisi-SUV'ga.

Aga eks kogu see kena unelm saab teoks vaid siis, kui keegi Opeli ära ostab, õla alla paneb või muul viisil General Motorsist ula peale jääva margi tuleviku garanteerib. Täissuuruses pilti spekuleeritavast uuest Calibrast vaata siin.