“Vastukaja Sports Tourer’ile on ületanud meie ootusi. Suurepärase kujunduse ja innovatiivse tehnoloogia kombinatsiooni ning võrratut sobivust igapäevaseks kasutamiseks tervitatakse kogu Euroopas,” sõnab Alain Visser, müügi, turunduse ja müügijärgse hoolduse asepresident.

Suurimaks turuks on Saksamaa, kus on tänaseks müüdud rohkem kui 40 000 sõidukit. Sellele järgnevad Itaalia ja Suurbritannia. Kõige enam müüdud mootoriks Euroopas on 1.4 Turbo, sellele järgneb 1.7 diiselmootor. Müük ettevõtetele püsib tugev, samal ajal jätkab tõusutrendi eratarbijate osa.

Uus universaalkerega Astra Sports Tourer toob kompaktsete universaalkerega sõidukite segmenti stiili, praktilisuse ja keskkonnasõbraliku tehnoloogia. Jagades sama Opeli DNAd ja Sports Tourer’i nime nagu selle suurem Insignia analoog, näitab Astra Sports Tourer sarnast keskendumist ka esmaklassilisele kvaliteedile ja funktsionaalsusele. Tõhusat ruumikujundust, mille maht on kuni 1550 liitrit, täiendavad nutikad kõrge kvaliteediga omadused, nagu uued FlexFold tagaistmed, mida saab nupule vajutades kokku klappida.

Sportlikku välimust toetab võrdselt sportlik sõidukogemus. Astra Sports Tourer’il on sama innovatiivne tagavedrustus ja mehhatrooniline FlexRide veermik nagu luukpära-mudelil. Teised selle klassi juhtivad omadused, nagu AFL+ kohandatavad esituled ja ortopeedide heakskiidetud ergonoomilised esiistmed, lisavad sõidurõõmule mugavuse ja ohutuse. Lisaks mugavusele ja turvaomadustele on sellega ka rõõm sõita.

Esmajärgulised komponendid, nagu biksenoon AFL+ tuledesüsteem ja ergonoomilised esiistmed, millel on AGR (Action for Healthy Backs) heakskiit, muudavad selle auto kompaktsete universaalkeredega sõidukite klassis ainulaadseks. Sports Tourer on juba võitnud mitmeid auhindu, muu hulgas “Kuldne Rooliratas” ja “Punase täpi auhinna“ disainiauhind.

“Meie uued mudelid, mille eesotsas asub Astra Sports Tourer, on turul äärmiselt populaarsed,” ütleb Alain Visser. “Sügisel tuuakse turule uued Zafira Tourer ja Astra GTC. Koos esimese igapäevaseks kasutamiseks mõeldud elektriautoga Ampera rajame täiesti uue segmendi Euroopas. See on suurepärane alus jätkuvaks kasvuks.”

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!