Verekoera roolis on Andy Green ja projekti juhib Richard Noble — samad britid, kelle nimel on ka eelmine rekord aastast 1997: 763,053 miili tunnis. Esimene uus sõit on kavas 2009 alguses, et seljatada 800 miili tunnis. Siis minnakse garaaži tagasi, et edasi arendatud mootoritega juba 2010. a. taas rajale minna ning 900 miili tunnis ära võtta.

Õige atleet tõstab iseenda rekordit loomulikult väikeste sammude haaval. Siis saab feimi ja oskusteavet ning karjäär ei lõppe niipea otsa. 1000 miili tunnis ongi planeeritud napsata 2011. a. sööstul. Bloodhound SSC (supersonic car) ei ole aga lihtsalt kiirkihutaja, vaid evib pretensiooni olla maailmas hetkel kõige võimsam mehhaaniline seadeldis üldse. Kolm mootorit, mis kõrberaketti katapulteerivad, on raketimootor, Eurojet EJ200 reaktiivmootor ja 800hj V12 sisepõlemismootor. Viimane on rohkem manööverdamiseks ja teiste agregaatide käivitamiseks.

Bloodhound Project on seadnud eesmärgiks võita meeletu kihutamisega uusi huvilisi teaduse ja inseneritöö poolele, ent tekitavad vast siiski rohkem huvi mootorispordi vastu. Bloodhound SSC kiirused on juba nii suured, et kogu aerodünaamika, materjalide ja vedelike füüsika tuleb kapitaalselt üle vaadata. Plaanis on kiirendada vaid 40 sekundiga kiiruseni 1050 miili tunnis! Sellist asja saab teha vaid Nevadas asuvas kõrbes nimega Black Rock.