Veebiportaal Jalopnik vahendab ühe oma lugeja tänavaleidu, mis kujutab fotot tankist ning kirjast, mis teatab, et viimati nähti seda kell kuus hommikul Meserole avenüü ja ühe tänava nurgal.

Esmapilgul näib, et tegu on kavala armeesse värbamise kampaaniaga, ent tegelikkus on veelgi  kummalisem. Helistades pildi all lehvivale numbrile 1-800-ARMY-OF1, mis on USAs parajasti käiva värbamiskampaania üks tunnuslauseid, ei satugi te mingi sõjaväelasega või automaatvastajaga vestlema.

Selle asemel kõlab hoopis naisehääl, mis soovitab helistada numbrile 1-800-874-TALK (vestle!), et kohtuda huvitavate kohalike inimestega. Kui aga sinna kõne võtta, tervitatakse juba sissejuhatuseks lausega: „Hey there sexy guy, welcome to an exciting new way to go live, one on one with hot horny girls waiting right now to talk to you..."

Teisisõnu reklaamib teade varahommikul ootamatult kadunud tankist posti küljes hoopis erootikaliini, mida haldab ettevõte nimega „Intimate Encounters" - intiimsed kohtumised. Teenus maksab dollar või kaks minutis, olenevalt sellest, kui tiiraseks telefonijutuga minna soovitakse.