Pärast mitmeid tülliminekuid oma äripartneritega otsustas Henrik Fisker soolokarjääri kasuks ning pani püsti omanimelise firma, mis keskendub moodsate elektriautode valmistamisele.

2016. aasta oktoobris näitas Fisker avalikkusele esimesi skitse särtsukast, mis andvat maailmale enneolematu ja seninägematu luksuse, sportlikkuse ja elektrilise sõidunaudingu kombo. Nägemuse nimeks saab EMotion.

2017. aasta juunis, mil särtsukate sekka on astumas vähemalt üks väga tuntud ja tõsiseltvõetav tegija, kaotavad närvid nii Elon Musk, kes näitab Model Y joonist kui Fisker, kes veeretab ootamatult avalikkuse ette auto, mida alles augustis plaanis näidata.

Sõnumitooja nimi on ikka... Twitter

Henrik Fisker kasutas EMotioni õrrituspiltide levitamiseks ajastumoodsalt sotsiaalmeediat: kui Ühendriikide President tviidib #covfefe ja Elon Musk säutsub kõigest, mis iganes tal mõttesse tuleb, siis Fisker pole kehvem mees ja annab kolme lausega kogu maailmale teada, mis ägedat autot siin hautakse! EMotion, mõtelge!

Fiskeri 2017. aasta EMotion erineb aastatagusest nägemusest üksjagu. Ja õnneks on see erinevus positiivne: auto näeb endisest parem välja. EMotion näeb välja nagu elektriauto, mis võiks seljatada Tesla Model S-i...võib-olla. Ent päris kindlasti ei saa see vastu ühele tulevasele suurkonkurendile.
Loe edasi siit