Maailma Naiste Aasta Auto kohtunikekogu liikmed andsid oma hääli parimatele sõiduautodele kuues eri kategoorias. Jaguar F-PACE tuli kuue finaalnimekirja jõudnud maasturi seas esikohale. Kõigi kuue kategooria võitjate vahel tuli kohtunikel veelkord valida Maailma Naiste Aasta Auto üldvõitja ning tänavu pälvis selle tiitli Jaguar F Pace.

“Meil on hea meel, et F-PACE ei võtnud üksnes kategooriavõitu, vaid saavutas ka üldvõidu ning võib nüüd uhkelt kanda Maailma Naiste Aasta Auto tiitlit,” ütles Fiona Pargeter, Jaguar Land Roveri rahvusvahelise avalike suhete osakonna juht.

“See väärikas tiitel on üks F-PACE eduloo kroonijuveele. Suurepärane disaini, igapäevase kasutusmugavuse ning unustamatu sõidukogemuse kombinatsioon tõstab F-PACE kõrgemale kõikidest konkurentidest ning toob kliente juurde kõikjalt maailmast.”

Jaguar F-PACE on tootja esimene luksusklassi linnamastur, mille maailma esmaesitlus toimus 2015. aastal Ameerika Ühendriikides, Põhja-Ameerika rahvusvahelisel autonäitusel Detroitis.
Loe edasi siit